jm7015b-13x18-96dpi

Jam-Madame : Exclusieve confituren bereid met passie


De Jam-Madame is opgestaan!

Na jarenlang succesvol Ontbijtservice Le Grand Dejeuner  te runnen en nu uitgebreidt naar Ontbijtservice Noorderland, ontwaakte de drang naar kwaliteitsjam. Jam met kapsones en tongstrelende vruchtencombinaties met hemelse smaken.

De ontbijtservice, regelmatig als beste getest in de media, onderscheidt zich al jaren door verrassende en huisgemaakte producten te leveren waaronder... de jam natuurlijk!

De verrukkelijke zelfgemaakte frambozenjam oogst al jaren complimenten, en de vraag van klanten, vrienden en kennissen die potjes jam willen hebben neemt nog dagelijks toe.

Na lezen, leren en experimenteren heeft de Jam-Madame de kunst verder verfijnd. Afhankelijk van de hoeveelheid pectine van de vruchten en de combinaties van fruit, werkt zij met de "methode traditionelle", met pure kristalsuiker en de suiker thermometer, of in sommige gevallen met geleisuiker waardoor de kooktijd van de vruchten aanzienlijk verkort wordt wat de smaak van sommige smaakcombinaties weer ten goede komt.

De Jam-Madame vind het een uitdaging om al haar creativiteit, gevoel en technische kennis in de strijd te gooien om met alle liefde en passie confituren te creƫren, waarbij zij tevens gebruik maakt van verse Kruiden, Specerijen en Likeuren. Wat te denken van Perenjam met een extract van Tonkabonen, Aardbeien Sinaasappeljam met Zwarte Peper en Tijm, Perzikjam met Spaanse Saffraandraadjes, Aardbeien Rozenjam met paarse Basilicum, allemaal even verrassend, creatief en origineel.

De Jam-Madame is enthousiast, staat in vuur en vlam en is niet meer te stoppen.
Zij droomt over jam en maakt vervolgens jam om van te dromen.